Login to ZARP

View BBCode Back »

אני כל כך מצטערת על כל הדברים המטופשים שאמרתי ועשיתי. את הבחורה הכי מדהימה שפגשתי, והחברה הכי טובה שיכולה כל בחור לרצות. אתה באמת יפה מבפנים ומבחוץ.

זה מכאיב לי כל כך לדעת שאני הרסתי את זה איתך. הרסתי את הלב שלך. אם רק היה כפתור איפוס אני יכול ללחוץ כי אני אוהב אותך כל כך הרבה.

הלוואי שהיית כאן כדי שתוכל לראות את הדמעות שבכיתי מן הפגיעה שאני יודע שגרמתי!

הלב שלי כבד עם כאב, הדמעות האלה עכשיו הפגיעה שלי. אני מרגיש את הבושה כי עכשיו אני רק מבין את הפגיעה שגרמתי לך! אתה לא יכול לסלוח לי.

אני עלול להיות מאוחר מדי. ייתכן שכבר נעלמת. או שאני צריך לומר שאני אחד שאולי נעלם, מהלב שלך.

לחשוב על כל זה וכמה אני פוגעת החברה הטובה ביותר בעולם רק גורם לי לבכות. אני מבין למרות שזה לא קרוב הפגיעה אתה בטח הרגשתי מהכאב שגרמתי בלב שלך.

הבטחתי להחזיק ולהוקיר את הלב שלך כמו כל חבר צריך. אבל עשיתי את זה

מול.

הלוואי ויום אחד שוב יש לי את הלב הזה אני פגום כל כך רע. תפתח את זה ותסלח לבחור הטיפש הזה שלקח כל כך הרבה זמן לראות את הכאב והכאב שגרם. אבל זה לא יכול.

זו בחירת הלב שלך. זה לא יקרה בן לילה. זה אפילו לא יכול לקרות בזמן לפני הנשמה כמה גדול יותר שלי מוצא את זה ו מוקיר אותו כפי שמגיע.

אני נאחזת בתקווה שהלב שיקרתי ופצעתי, באמת יודע כמה אני מצטער על הכאב שגרמתי.

כל מה שאני יכולה לומר אני מצטערת לך, אהובי, החברה שלי והדבר הכי טוב שקרה לי. כל מה שאני יכול לשאול הוא בענווה לסליחה.

בבקשה תסלח לי. כי עכשיו אני רק יודעת איך זה חייב להיפגע ואני מבינה את הכאב. מעולם לא עשיתי זאת קודם. עכשיו אני יודע מה הכאב הזה מרגיש כאילו אני אף פעם לא יהיה הנושא על מישהו אחר.

אני מקווה שתיתן לי את ההזדמנות להוכיח זאת. :zarp:

BBCode

Time to create page: 0.065 seconds

272 PLAYERS ONLINE

Connect to server View Gametracker DarkRP
15/127
Connect to server View Gametracker Deathrun
0/40
Connect to server View Gametracker TTT
0/47
Connect to server View Gametracker Bhop
0/32